+31 6 23 81 71 77

welkom@marikeberkhuysen.nl

Fok 68, 8441BR Heerenveen

Huisvesting Koers in Ouderschap

Koers in Ouderschap, training en coaching

  • 06 – 23 81 71 77
  • welkom@marikeberkhuysen.nl
  • Fok 68, 8441BR Heerenveen
  • KvK 59847077
  • BTW-ID 001436056B43

Openingstijden, locatie en bereikbaarheid

De praktijk is open van maandag t/m vrijdag 9:00 – 17:00. In nader overleg is het ook mogelijk om bijeenkomsten in te plannen op een avond of in het weekend.

De praktijk/trainingsruimte is op de begane grond en toegankelijk voor mensen met een functiebeperking. Een ruime wachtkamer met toilet is beschikbaar. De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Fok 68 is op 3 minuten loopafstand van het NS station Heerenveen. Voor het bedrijfspand kun je (betaald) parkeren.

In principe vinden bijeenkomsten plaats op Fok 68 in Heerenveen. In dat geval is soms een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Een alternatieve locatie is altijd mogelijk na overleg, alleen wordt de afspraak dan niet herkend door beroepsvereniging CAT en is een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering niet mogelijk. Bijeenkomsten die plaatsvinden in samenwerking met en opdracht van Hospescoaching worden gefinancierd vanuit het sociale domein en kunnen zowel plaatsvinden in de praktijk als op een alternatieve locatie.

Privacy verklaring
Download hieronder de uitgebreide privacyverklaring van Koers in Ouderschap.

Privacy verklaring

Algemene voorwaarden
Voor de GAT algemene voorwaarden voor alternatieve complementaire therapeuten, klik hier.

CAT logo 2023

Beroepsvereniging
Marike Berkhuysen is aangesloten bij beroepsvereniging Complementair Aanvullende Therapeuten (CAT) onder registratienummer CM1669-24-11-2018, level 3.
Consulten vallen voor de zorgverzekeraar onder de vakgroep psychosociale therapie met prestatiecode 24500 of onder de vakgroep natuurgeneeskunde met prestatiecode 24005.
De vakgroep psychosociale therapie is ook wel bekend als psychosociaal. Tot deze vakgroep behoren behandelvormen met gesprekstechnieken die bij de cliënt zelfreflectie en waardevolle inzichten als gevolg hebben. De klachten die behandeld kunnen worden door psychosociale therapie zijn doorgaans psychisch van aard.
Psychotherapie is een therapievorm voor volwassenen en kinderen die te maken hebben met psychische of psychosomatische aandoeningen, problemen en stoornissen, zoals angsten, depressies en verslavingsproblemen. Ook bij stress of een burn-out kan psychotherapie zijn vruchten afwerpen. Het doel van de therapie is om de psychische problemen en klachten (sterk) te verminderen of verdraaglijker te maken.
Indien je een aanvullende zorgverzekering hebt kun je bij een aantal zorgverzekeraars in aanmerking komen voor een vergoeding van een deel van de kosten van een prive consult. (Deelname aan een groepsgewijze training/lezing/thema-avond wordt niet vergoed.) Voor meer informatie over zorgverzekeraars en vergoeding van een CAT level 3 therapeut, klik hier.

GAT logo 2023

Klachten
Marike Berkhuysen valt als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over deze klachtenregeling, ga naar deze website.

Beroepscode
Marike Berkhuysen werkt als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie klik hier.